Dubiosul impresar continuă: Vrea un alt scoțian antrenor la Pandurii

Zvonurile ce dădeau ca sigură încercarea impresarului Jean Willy Ngoma de a aduce alt scoțian antrenor secund la Pandurii au fost confirmate de Camilian Floroiu, directorul sportiv al grupării fotbalistice din Târgu Jiu. Acesta a dezvăluit la GSP LIVE că a fost luat în calcul James McFadden, 36 de ani, fost fotbalist, fost antrenor secund la Motherwell și naționala Scoției.

Nu este o promisiune făcută de Jean Willy Ngoma, ci doar o discuție între impresar și antrenor. Nu e confirmat. E doar la nivelul de discuție”, a precizat Floroiu.

Acesta a relatat că agentul cunoaște situația financiară a clubului și va plăti salariile jucătorilor și antrenorilor aduși. Potrivit surselor noastre, impresarul belgian, și el asociat cu multe scandaluri, s-ar fi orientat către McFadden după ce în presă a apărut faptul că Dougie Imrie, primul nume scoțian anunțat ca antrenor secund, a fost implicat într-un scandal al pariurilor sportive. Reamintim, Imrie a ajuns la Târgu Jiu, a discutat cu oficiali de la Pandurii, a vizitat stadionul, dispus la o colaborare în acel moment.

Dincolo de declarații ce vizează salvarea clubului, intențiile lui Ngoma rămân acoperite de un val gros de ceață. Acesta a promis investitori, bani pentru achitarea unor salarii, însă frapează insistența cu care își dorește un om pe bancă, o persoană care interacționează cu jucătorii mai tot timpul.