E oficial! Târgu Jiul are echipă de baschet în Liga Națională

Primarul Romanescu și reprezentanții clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu au anunțat că au acceptat invitația federației de profil de a evolua în Grupa B valorică a Ligii Naționale de Baschet. În perioada următoare, la echipă vor mai ajunge doi jucători, într-o încercare de ultim moment de a completa un lot ce se pregătea să abordeze un eșalon inferior.

Dincolo de situația neprevăzută, antrenorul Claudiu Alionescu este optimist:

”Cu siguranță, publicul spectator va avea o echipă care se va lupta de la egal la egal cu orice adversar. Ne dorim să producem un baschet frumos și să încununăm evoluția noastră cu bucurii pentru fani”.

Primarul Romanescu i-a mulțumit pentru sprijin gorjeanului Claudiu Fometescu și speră că echipele CSM vor bucura iubitorii sportului din municipiu cu cât mai multe rezultate frumoase.

”Trebuie să îi mulțumim lui Claudiu Fometescu. Sunt convins că astăzi suntem în Liga Națională și datorită faptului că el este unul dintre decidenții din Federația Română de Baschet. Cred că au ținut cont și de evenimentul organizat doi ani consecutiv la Târgu Jiu, acel Campionat Național de Baschet 3×3, la care noi, ca autoritate publică locală, am respectat, în totalitate, obligațiile pe care le-am avut prevăzute. Pe conducătorii de la CSM îi așteaptă o mare responsabilitate, dar sunt sigur că vor face față”, a spus edilul.