Echipa lui Rotaru ratează și Cupa: Nu mai au deloc vacanță! E o decepție foarte mare

C.S. Universitatea Craiova a pierdut, joi seara, în faţa formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-1, partidă din returul a semifinalelor Cupei României la fotbal. Cum în tur, la Sf. Gheorghe, Sepsi s-a impus cu 2-1, echipa din Covasna s-a calificat în finala competiției.

Singurul gol al partidei a fost înscris se Ștefănescu (66), după o pasă a lui Aganovic.

REGHECAMPF: A FOST O SEARĂ NEAGRĂ

Supărare, dezamăgire. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, dar nu am profitat de ele. Am luat un gol foarte ușor, apoi cartonaș roșu pe o greșeală a lui Nicușor Bancu. Nu știu de ce nu am luat cele mai bune decizii. A fost o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente. Am tratat cu ușurință anumite momente. Am primit golul dintr-o degajare a portarului. Puteam să fim mai lucizi.

Nu e vorba de meciuri decisive sau că nu avem jucători de valoare. Au foarte mare valoare, dar nu au fost inspirați. Faza lui Andrei Ivan, dacă mai are asta de 20 de ori, de 20 de ori marchează. E singur pe 5 metri, poate face ce vrea, cu latul, orice. Eu le-am spus mereu să aleagă soluția cea mai simplă. (…) Să terminăm acest sezon pe care ni l-am făcut greu cu mâna noastră, apoi vom face o analiză și vom lua anumite decizii, împreună cu patronul și cu oamenii din conducere”, a declarat,  după joc, tehnicianul oltenilor.

Acesta a subliniat că gesturile care au dus la eliminarea lui Bancu nu sunt de scuzat.

 

ROTARU: NU S-A PUS PROBLEMA!

 

Patronul echipei, Mihai Rotaru, s-a declarat dezamăgit de ratarea calificării, dar a dat de înțeles că va continuă cu Reghecampf pe banca tehnică.

 

Foarte mare tristețe, e o decepție foarte mare când pierzi ambele obiective. Trebuie să ne apucăm de muncă din seara asta. Eu văd meciurile ca un suporter, nu ca analist. S-au gestionat foarte prost anumite situații în atac. Ivan a avut o șansă mare, la fel și Markovic, Baiaram. 

Ca bani nu ne afectează, dar ca glorie, da. Identitatea unei echipe este dată de trofee. Va fi un venit neîncasat dacă nu ajungem în Europa. (…) Sunt povești cu Rădoi! Asta nu înseamnă că nu poate fi noul antrenor, la un moment dat. Lui Decebal Rădulescu i-a ieșit până la urmă cu Victor Pițurcă. Reghe mai are contract încă un an, dar nu luăm în calcul o schimbare. Nu s-a pus problema! Trebuie să stăm în liniște, să vedem unde am greșit, să facem analiza. Sperăm să ne calificăm în preliminariile Conference League, dar va fi foarte greu. Acum chiar nu mai au deloc vacanță”, a spus omul de afaceri.

 

Finala Cupei României se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.