Ediție jubiliară la “Elvira Godeanu”. Actori de marcă vin la Târgu Jiu

Oraşul lui Brâncuşi va fi gazda unor evenimente culturale de amploare, menite să marcheze 25 de ani de existență a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”. La ceas de sărbătoare, pe scenă vor urca artişti de renume, precum Horațiu Mălăele, Florin Piersic Junior, Alexandru Arșinel, Pavel Bartoș sau Marcel Iureș. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, iar prețurile variază între 15  și 60 de lei.

“Sperăm să fie o ediţie care să ne bucure pe toţi, având în vedere că ne aflăm la ceas aniversar. Festivalul Naţional «Zilele Elvira Godeanu» se va desfăşura între 13 mai şi 11 iunie. 13 mai este ziua de naştere a Elvirei Godeanu, patroana noastră spirituală, şi 11 iunie este ziua în care a luat fiinţă, oficial, Teatrul «Elvira Godeanu». Biletele vor fi puse în vânzare din data de 27 aprilie, programul este afişat la casierie, care va fi deschisă şi sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 16.00. Luni şi marţi sunt zile libere, după care programul este normal. Rezervările se pot face şi la telefon, dar ele vor fi valabile 48 de ore, dată fiind cererea mare. Au fost oameni care ne întreabă de mai bine de două săptămâni când se pun în vânzare”, a precizat managerul teatrului, Cosmin Brehuță.

Pe de altă parte, piesa programată pentru ziua de 4 iunie, avându-i în distribuție pe actorii  Carmen Tănase și Ștefan Bănică Junior, a fost anulată.

 

Articolul precedentCârciumaru ne arată avioane, ca să nu vedem că-i tremură genunchii
Articolul următorMilitari polonezi, din forțele NATO de la Craiova, au venit la Târgu Jiu