Elevi de aur de la Colegiul ”Tudor”, premiați de municipalitatea târgujiană

Noi rezultate de excepție ale elevilor de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Giovani Popescu și Mihai Alexandru Bratu au obținut medaliile de aur la Olimpiada Internațională Informatică, respectiv de Lingvistică, prilej cu care primarul Marcel Romanescu a anunțat premierea acestora.

Felicitări Ioan Popescu (Giovani) și Mihai-Alexandru Bratu!
Medaliile de aur la Olimpiada Internațională de Informatică și la Olimpiada Internațională de Lingvistică ne onorează pe toți, și ne mândrim că suntem reprezentați cu cinste, la nivel mondial, de doi tineri serioși, împătimiți ai domeniilor în care s-au remarcat la nenumărate concursuri.
Sunt elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” și au fost coordonați de două cadre didactice de excepție: domnul profesor Eugen Nodea și doamna profesor Cristina Goanță.
Ioan Popescu și Mihai-Alexandru Bratu vor fi premiați de municipalitate cu câte 10.000 de lei pentru rezultatele remarcabile obținute. Alături de ei sunt recompensați și Denisa Tîlvescu, multiplă campioană, ale cărei rezultate sunt foarte cunoscute, Adriana Surupăceanu, campioană mondială la tineret (barcă 4+1) și Alexandru Beșliu legitimat la CSM Târgu Jiu, campion la lupte libere.
De asemenea, trebuie să-i amintim pe cei 5 elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat: Călescu Oana Gabriela, Dumitrescu Bogdan (C. N. Spiru Haret), Tuvene Alexia-Teodora, Dinuță Eduard-Ștefan (C. N. Tudor Vladimirescu) și Voicu Laura-Luisa (C. N. Ecaterina Teodoroiu).
Toți acești elevi extraordinari sunt invitați la ședința Consiliului Local din data de 30 august, alături de părinți, de cadrele didactice care i-au pregătit și de directorii unităților de învățământ pentru a primi diplomele acordate de municipalitate pentru rezultatele remarcabile obținute.
Am placerea să-i felicit încă o dată și să le transmit că în acest moment sunt un exemplu pentru toți tinerii din Târgu Jiu!”, a transmis edilul.

Imagine: