Elevul târgujian Giovani Popescu, performanță de excepție: Medalie de argint la CEOI 2020

Giovani Popescu, elev al Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, a câștigat medalia de argint la cea de-a XXX a ediție (aniversară) a Olimpiadei Central Europene de Informatică, competiție desfășurată în Ungaria, la Nagykanizsa. La concurs au participat 55 de elevi din Austria, Cehia, Croația, Elveția, Germania, Italia, Lituania, Polonia, România, Olanda, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Anunțul a fost făcut de profesorul Eugen Nodea, profesorul tânărului performer.

FELICITĂRI

Giovani Popescu

pentru Medalia de ARGINT la CEOI 2020!!!

I am proud of you !!!
Este o performanță fabuloasă, impresionantă, unică mai ales în condițiile anului special 2020”, a scris, pe pagina sa de socializare, profesorul Nodea. 

Reacție a primarului

Și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a ținut să aprecieze public munca elevului din municipiu, subliniind rolul profesorului Nodea.
Giovani Popescu a obținut medalia de argint la Olimpiada Central Europeană de Informatică – CEOI 2020 din Nagykanizsa, Ungaria.
Felicitări, Giovani Popescu, pentru un rezultat cu adevărat remarcabil! Felicitări, domnule profesor Eugen Nodea, pentru felul în care îi pregătiți pe acești copii!
În ultimii ani, copiii noștri au obținut tot mai multe rezultate extraordinare la competiții naționale și internaționale foarte importante! Iată de ce sunt vitale investițiile în educație! Iată de ce trebuie să avem unități de învățământ dotate cu echipamente moderne, de cea mai bună calitate! Facem totul pentru copiii noștri!”, a transmis primarul.