Europarlamentar: Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a anunțat, marţi seara, că fostul ministru de interne Carmen Dan, ”un alt soldat credincios al lui Daddy”, a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România.

Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost <<recuperat>> de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu’. Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale. Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle, cu licență luată la 30 de ani, să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este <<omul lui Liviu Dragnea>>.

Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman <<viața merge înainte>> și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e , <<puternic și semeț>> în pușcărie.

Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a scris, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

 

Foto facebook Vlad Gheorghe: