Executat! ”Călinoiu – netrebnic, șnapan, nenorocit, javră turbată ”

Dan Ilie Morega s-a dezlănuțuit în spațiul virtual și l-a executat public pe Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj. Președintele Institutului de Analiză și Investigații Politice Gorj a semnalat pe o rețea de socializare starea dezastruoasă a DJ 671 Apa Neagră – Padeș – Valea Mare și i-a atribuit responsabilitatea prăpădului lui Călinoiu. Fostul deputat s-a apleacat și asupra activității turistice din județ, pe care o consideră pe ultimul loc la într-un clasament național.

”Această situație de dezvoltare a turismului și implicit a a infrastructurii este opera PSD-ului, care a condus Consiliul Județean prin netrebnicul și șnapanul de Călinoiu, care acum 2 ani înainte de a pleca de la Consiliul Județean, a dat un tun de 44 milioane de euro, încheind contractul de întreținere și reparație a drumurilor județene cu cele două firme de casă Ydail și Romstrade, în detrimentul Întreprinderii de Drumuri Județene IDP. Ca să vă mai dăm și al doilea exemplu cu acest escroc, reabilitarea DJ 672 Ciuperceni – Godinești – Tismana – Topești – Brădiceni – Buduhala, a fost câștigat de un consorțiu de firme împreună cu IDP, care, din nefericire, ceilalți au luat frișca de pe tort și au plecat iar cei care au rămas să tragă de lucrare au fost cei de la IDP Gorj. Banii s-au luat, lucrarea în sine nu e terminată și s-au creat gropi chiar în carosabil”, scrie, pe facebook, Dan Ilie Morega.

Acesta mai face o dăzvăluire, și anume că Ion Călinoiu umblă prin județ pentru a-și așeza apele revenirii în PSD: ”Și când vă gândiți că acest nenorocit vrea să revină în PSD, umblând ca o javră turbată pe la toate organizațiile locale și vrând să pună iarăși mâna pe GORJ să continue nenorocirile”.

Galerie foto:

Articolul precedentSuper hot! Sexi campioana din Gorj face senzație în București
Articolul următorAccident cu patru încarcerați la Drăguțești