Există firme interesate: Investiții importante din Târgu Jiu, în licitație

Reabilitarea Casei de Cultură, realizarea bazinului acoperit din Complexul Sportiv Municipal și a bazei sportive moderne, cu nocturnă, din Complexul Studențesc Debarcader sunt investiții în curs de licitație, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Totodată, edilul a precizat că și licitația pentru troleibuze este în desfășurare.

Toate sunt în licitații. Și Casa de Cultură, și bazinul acoperit din incinta Complexului Sportiv, și Debarcaderul, complexul sportiv, toate sunt în licitații în acest moment și așteptăm să se finalizeze această procedură. Inclusiv achiziționarea celor 20 de trolee cu autonomie și cele racordate în rețea. (…)  La toate licitațiile pe care le-am enumerat anterior sunt deja ofertanți, adică sunt societăți care s-au prezentat la licitație și care au mai cerut anumite clarificări pentru a putea să definitiveze procedura de licitație. În cazul acesta licitația a mai fost o dată anulată (în cazul troleibuzelor n.red.). Era o altă problemă care nu ținea nici de Primăria municipiului Târgu Jiu, nici de Ministerul Dezvoltării, cu care suntem în parteneriat pentru această investiție. De data aceasta lucrurile sunt în regulă. Garantez ca așa este”, a declarat, la Radio Infinit, primarul.
În privința reluării investiției de la centura ocolitoare, Romanescu a precizat că se așteaptă ordinul de începere a lucrărilor, imediat ce firma câștigătoare a licitației o să depună ultimele documente.