Există potențial: Juniorii IV ai LPS Târgu Jiu, rezultate notabile

Sportul are ”materie primă” în Gorj, însă ”produsul finit” rămâne o mare problemă. Fie că este vorba de asociații private sau de cluburile consacrate, la nivel de copii și juniori se înregistrează rezultate notabile. An de an, parcă din pământ răsar grupuri de copii cu un calități, însă, din păcate, cei mai mulți dintre ei se pierd pe drum. Sigur, cauzele economice și potențialul financiar al județului sunt probleme reale care apasă, însă mai intervin și alți factori ce țin de fiecare individ.

Profesorul Paula Pagnejer a reușit să închege și să șlefuiască un astfel de grup frumos care promite prin rezultate. Echipa de handbal băieți juniori IV a LPS Târgu Jiu antrenată de aceasta și-a asigurat clasarea în primele 16 formații din România. Nimic întâmplător, la mijloc este multă muncă și dăruire, puștii de 11-12 ani s-au calificat de trei ori consecutiv la Turneul Final. Au fost la Reșița, la Baia Mare, orașul desfășurării competiției de anul acesta urmând să fie stabilit în perioada următoare.

Lot jucători: Sergiu Predan, Raul Cinciulescu, Andrei Pera, Dalian Mihai, David Șerban, Ștefan Grigore, Tiberiu Faur, Adelin Cașotă, Vlad Săndulescu, Cristi Stăncioi, Enrique Bretoiu, Paul Nițu, George Guran; Antrenor: Paula Pagnejer