Fără frică: Băuți la volan pe drum național și prin Târgu Jiu

Polițiștii gorjeni au depistat la sfârșitul săptămânii trecute mai mulți șoferi care s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice.

  •  vineri, 11 ianuarie, un bărbat de 45 de ani, din Drăguțești, a fost susprins în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Romanești, iar în urma testării cu etilotestul a rezultat o concentrație de 0,63/ml alcool pur în aerul expirat.
  • tot vineri, 11 ianuarie, un tânăr de 30 de ani, din Craiova, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea o mașină pe DN 67 Bengești Ciocadia. Rezultatul în urma testării cu etilotestul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aer expirat.
  • în acceaș zi, a fost înregistrată o concetrație de 0,72 mg/l, la un bărbat de 37 de ani, din Drăguțești, oprit în timp ce conducea pe bulevardul Republicii din Târgu Jiu.
  • sâmbătă, 12 ianuarie, polițiștii din Turcinești au verificat un șofer de 53 de ani, rezultatul testării cu etilotestul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Gorj, în toate cauzele s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

 

Articolul precedentGrevă în aproape toate carierele: PROTESTĂM ȘI NU CEDĂM, a apărut o poezie mobilizatoare
Articolul următorGluma ce era să omoare un om: Băut, și-a ”îngropat” vecinul sub pături și covoare