FC U Craiova – CSU, fără ultrașii de la Peluza Sud 97 în tribună!

Nucleul suporterilor FC U Craiova, Peluza Sud 97, a anunțat. sâmbătă după-amiază, că nu va fi în tribună la meciul programat pentru duminică seara, partidă în care favoriții vor întâlni CSU Craiova.

Ultrașii protestează astfel împotriva măsurii care interzice persoanelor nevaccinate participarea la mai multe activități publice, atunci când rata de infectare depășește 6 la mie în localitate.

Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală.
Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect.
Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.
Dat fiind faptul ca terasele din Centrul Vechi impun, de asemenea, măsuri care interzic accesul unor persoane, mutam locul de întrunire în PĂRCULEȚUL DIN ROVINE, ora 17:00. De aici vom pleca organizat spre ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA DIN DREPTUL TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. Invităm toți suporterii Universității Craiova alături de noi!
Toți în negru și pregătiți de Ziua Judecății!
Știința suntem noi!’‘, au transmis reprezentanții PS 97.