FC U Craiova – Rapid, o nebunie de meci! Mobilizare a suporterilor, nervi și coronavirus

Sâmbătă, de la ora 20:45, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, FC U Craiova va întâlni Rapid București, în meciul cap de afiș al etapei a VII a din Liga 2.

Înaintea partidei, formația din Bănie, a anunțat că Alexandru Gîț, Ignacio Cacheiro și Radu Cristiu sunt accidentați și nu vor putea fi în teren. În schimb, revin doi vechi accidentați, fostul pandur Călin Cristea și Marian Stoenac.

Surse media relatează că la FC U nu ar fi tocmai liniște înaintea întâlnirii cu giuleștenii, patronul Adrian Mititelu convocându-l la o discuție pe antrenorul Nicolo Napoli, nemulțumit fiind de evoluțiile de la Recea și din Cupa României.

Și în tabăra cealaltă sunt probleme, clubul bucureștean anunțând cinci infectări cu noul coronavirus. Printre cei atinși de virus, și portarul titular, Virgil Drăghia.

În urma testelor făcute ieri, cinci rapidiști au fost depistați pozitiv cu Covid-19.
Virgil Drăghia și Rareș Lazăr sunt singurii jucători ce au luat virusul, alături de trei membri ai staff-ului tehnic.
Aceștia vor lipsi la meciul cu FC Universitatea 1948, de mâine, din etapa a VII-a a ligii secunde, urmând a intra în izolare pentru 14 zile”, a transmis Rapid București.

 

Deși suporterii nu vor putea urmări meciul din tribună, fanii craioveni se mobilizează pentru deplasarea la Severin.

Toată suflarea oltenească a fost crescută în spiritul <<anti capitală>>. Nu este admis să fii oltean și să susții o echipă din capitală. Îți pierzi astfel imediat această calitate. Sâmbătă, de la ora 20:45, Știința întâlnește Rapidul la Severin, retrăind un derby de care nu am mai avut parte de aproape un deceniu. Toate ipotezele sunt prielnice ca toată lumea să fie prezentă weekendul ăsta la Severin.

Întrunirea suporterilor are loc la ora 17:00, în părculețul din Rovine, urmând să ne deplasăm împreună catre stadionul din Severin unde ne vom încuraja băieții. Dată fiind situația epidemiologică în care se află țara noastră, facem apel la toată lumea să aibe asupra sa masca de protecție. De asemenea, toată lumea să vină obligatoriu în negru! Deplasarea se face cu mașinile personale!

Vă așteptăm pe toți alături de noi, să cântăm și să-i purtăm pe băieții noștri spre o noua victorie, o nouă treaptă urcată spre prima divizie! De asemenea, îl vom contesta pe toată durata meciului pe cel care a adus Știința în cea mai neagră perioadă a sa, dar și pe marioneta de lângă el, cel mai slab antrenor din istoria Universității Craiova!

Înainte spre Liga 1!”, a fost mesajul celor de la Peluza Sud 1997.