FC Universitatea 1948 ar putea evolua pe ”Ion Oblemenco”. FCSB, posibl ok pentru noul stadion Steaua

Folosirea stadioanele ”Ion Oblemenco”, din Craiova, și ”Steaua”, din București, va fi subiectul unei analize a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). S-a ajuns în această situație după ce echipei FC U 1948 Craiova i s-au pus piedici în demersurile de a evolua pe stadionul orașului, construit din bani publici, iar în cazul noului stadion din bulevardul Ghencea există deja poziționări care anunță interdicții pentru FCSB. Czaba Astalos, președintele CNCD), a anunțat că spețele vor fi discutate foarte curând.

 

Reiau și spun că acolo (la Craiova n.red.) s-a facut un abuz. Iau în calcul serios autosesizarea. Cred că vom acționa până la sfârșitul stării de urgență. Aceeași situație este valabilă și pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul să joace acolo atât timp cât plătește pentru a-l închiria”, a declarat, la Radio Sport 1, Asztalos.

Dacă patronul FC U, Adrian Mititelu, și-a exprimat dorința de a evolua pe ”Oblemenco”, Gigi Becali a spus că nu dorește să intre în conflict cu fanii CSA.