FC Universitatea Craiova a încheiat colaborarea cu Eugen Trică

FC Universitatea Craiova nu va continua cu Eugen Trică pe banca tehnică în Liga 1. La o zi după ce a sărbătorit cu suporterii, tehnicianul a fost anunțat că nu i se va propune o prelungire a colaborării.

Am avut o înțelegere cu clubul până pe data de 15 iunie, obiectivul clar, promovare. Am promovat, a fost totul în regulă, Mai repede a rămas la atitudine conducerii dacă își doresc să continue cu mine. Azi am fost anunțat că nu se dorește colaborarea pe viitor. Nu sunt dezamăgit, sunt foarte fericit că am reușit să duc Craiova în Liga 1. Mă bucur pentru suporteri, nu pot să fiu decât fericit. (…) Azi am băut cafeaua cu cineva din club și am fost anunțat că nu se dorește colaborarea pe viitor. M-au anunțat, au fost corecți față de mine. Nu mai contează, asta e viața, mergem înainte. Mă bucur pentru suporterii noștri, pentru galerie. S-a văzut și ieri după meci că sunt foarte fericiți’‘, a spus Trică.

Totodată, și 8 jucători nu vor mai face parte din lotul oltenilor.

Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, au transmis reprezentanții FC Universitatea Craiova 1848.