FCU 1948- CSU Craiova: Echipa lui Rotaru s-a impus într-un joc cu fotbal puțin. Declarațiile antrenorilor

FCU Craiova 1948 a pierdut duminică seara, scor 1-2 (0-2), pe teren propriu, în fața CS Universitatea Craiova, într-un meci din cadrul etapei a IV-a a SuperLigii la fotbal.

A fost un meci cu fotbal puțin, în care gazdele au dominat, ineficient însă, iar arbitrul Istvan Kovacs nu și-a onorat cartea de vizită, fiind decisiv, prin acordarea celei de-a doua lovituri de la unsprezece metri oaspeților, pentru victoria celor de la CSU.

Toate golurile au fost marcate din penalty-uri. Pentru vizitatori au înscris Andrei Ivan (41) și Sergiu Hanca (45+3). FC U a punctat prin italianul Andrea Compagno (70), după ce tot el a fost faultat de Paul Papp

 

MARIUS CROITORU – ANTRENOR FCU

La cald, prima impresie e că a fost un meci frumos. Rezultatul este nemeritat pentru noi însă se întâmplă să joci bine şi să-ţi lipsească ceva. Nouă ne-a lipsit prezenţa de spirit în faţa porţii. Este un derbi şi cine greşeşte mai puţin are şanse de câştig, iar noi am greşit de două ori. Dar, scorul nu reflectă realitatea din teren. Am jucat mai bine tot meciul împotriva unei echipe care a terminat pe locul 3 anul trecut, care reprezintă România în cupele europene. Mă bucur că am dominat o echipă de cupele europene din primul până în ultimul minut. Cât despre golurile primite, eu cred că domnul Kovacs a acordat un penalti eronat. Degeaba avem VAR, dar, dacă greşesc, îmi cer scuze domnului Istvan Kovacs” a declarat Croitoru. 

LASZLO BALINT – ANTRENOR CSU

Degeaba am fi jucat bine dacă pierdeam. Ar fi fost o problemă pentru jucători, din punct de vedere al moralului. Noi am jucat ca să securizăm rezultatul. Chiar dacă adversarii au avut posesia, posesia nu câştigă meciuri. Noi, acum, ne vom concentra pe meciul din cupele europene”, a spus, la rândul său, Balint.