FCU Craiova pierde cu Oțelul în urma unor schimbări dezastru. Drăgan: M-am grăbit. Echipa arăta bine

 

FC U Craiova 1948 a pierdut în fața formației Oțelul Galați, scor 0-2 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, în etapa a X-a a Superligii la fotbal.
Craiovenii veneau după două victorii consecutive și în prima repriză au avut câteva ocazii mari de a marca, dar oaspeții, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, s-au impus prin golurile a doi jucători intraţi după pauză, Kehinde Fatai (62), cu capul, din centrarea bulgarului Mile Jelev, şi Ştefan Bodişteanu (80).

 

Florin Drăgan: Schimbările mele, total neinspirate. M-am grăbit

 

”Două reprize total diferite. Nu am reușit să tranșăm din prima repriză. O repriza a doua foarte slabă. Schimbările mele, total neinspirate. M-am grăbit, trebuia să mai aștept. Echipa arăta bine, era organizată.

Repet, schimbări total neinspirate. Cred că am dominat jocul în prima repriză, să închidem jocul la 1-0, 2-0. Ne-am pierdut concentrarea, nici nu am atacat, nici nu ne-am apărat.

Ne-a lipsit concentrarea în careul advers. În repriza a doua nu am reușit să ne ridicăm la același nivel. Domnul Mititelu este dezamăgit și are dreptate”, a declarat, după joc, Drăgan, unul dintre antrenorii de la FCU.