FCU Craiova, victorie în meciul cu Sepsi. Costantino: Trebuie să muncim. Trebuie să înțelegem anumite lucruri mai bine

 

FCU Craiova a învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor de 2-1 (1-1), luni seara, în Bănie, într-un meci din etapa a XVII-a a Superligii de fotbal.
Oltenii au deschis scorul prin Blănuță (10), în urma unei pase venite de la Aurelian Chițu. Oaspeții au reușit egalarea până la pauză, în minutul 31, prin Cosmin Matei.
În finalul jocului, Fundaşul elveţian Leo Lacroix (90+2) a marcat golul victoriei pentru FCU, cu capul, din centrarea lui Chiţu, aducând prima victorie a echipei craiovene sub comanda antrenorului italian Giovanni Costantino.
Juveții au avut şi două bare, ambele prin internaţionalul de tineret Vladislav Blănuţă (69, 72).

 

Giovanni Costantino: Trebuie să fim mai inteligenți în anumite situații

 

Cred că meciul a fost foarte dificil. Sunt o echipă bună pe contraatac și am primit un gol pe contraatac. Trebuie să le mulțumesc jucătorilor, au fost foarte buni. Ne-am descurcat bine și cred că am meritat să câștigăm.

Sunt jucători cu calitatate, realizările vin datorită calității lor. Datoria mea e să îi organizez, am meritat total cele trei puncte.

Blănuță este talentat, se potrivește foarte bine pe stilul nostru, este foarte periculos în careu. Sper să marcheze multe goluri. Muncește foarte mult.

Este normal că după două-trei luni să îți pierzi încrederea, dar suntem împreună, trebuie să muncim. Doar împreună putem avea rezultate.

Trebuie nevoie să fim mai inteligenți în anumite situații. Trebuie să înțelegem anumite lucruri mai bine, dar suntem pe drumul cel bun”, a spus, după joc, ”principalul” FCU. 

Articolul precedentTârgu Jiu: Nu-i slăbesc deloc! Zeci de elevi depistați chiulind
Articolul următorTârgu Jiu: Nu au fost uitați! Zeci de cetățeni bolnavi și cu venituri mici primesc masa la domiciliu