Florin Cîrciumaru a oficializat trecerea la Pro România

Senatorul Florin Cîrciumaru a trecut, oficial, la Pro România. Jienii.ro a arătat, zilele trecute, că fostul lider social-democrat nu se implică în campania PSD, preferând să îl promoveze pe Victor Ponta, încă deputat de Gorj, iar vineri Cîrciumaru a făcut pasul către noul partid.

Țin să le mulțumesc domnului Ponta și domnului Văcaru pentru invitația și insistența dumnealor de-a lungul anilor ca astăzi să fac acest pas, să mă înscriu în PRO România.
Îmi doresc ca din această poziție, așa cum am făcut alături de Ponta multe pentru Târgu Jiu și pentru Gorj, să fac alături de dânsul, alături de această echipă tânără.
Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de centru stânga, lângă oameni tineri, care efectiv au lucrat atunci când au făcut primii pași în politică lângă mine. Ei erau tineri aspiranți, eu primar și președinte al PSD Gorj.
Sunt sigur că vom avea rezultate și de aici încolo, pentru că îi cunosc foarte bine. Victor Ponta, în calitate de om politic și prim-ministru, a demonstrat că poate. A știut să strângă lângă dumnealui oameni preocupați de binele acestei țări.
Dacă în 2016, PSD a reușit să câștige alegerile cu un procent istoric, foarte mult din acel procent i se datorează lui Ponta și guvernării 2012-2016. După ce ne-am văzut cu sacii în căruță, nu a mai ținut nimeni cont de contribuția Guvernului Ponta.
Sunt sigur că românii știu cine este Victor Ponta și ce reprezintă el în politica din România.
În momentul de față, nu avem cu cine să-l comparăm la nivel național. Este singurul lider politic care poate să reprezinte România atât pe plan național, cât și extern.
Am venit cu mare bucurie lângă această echipă, în acest partid. Sunt sigur că, prin realizările mele de-a lungul anilor, prin notorietatea mea alături de Ponta și noua echipă, vom obține un rezultat bun și foarte bun la nivel de județ și PRO România va intra în Parlament și la guvernare și va promova în guvern oameni capabili”, a transmis fostul primar din Târgu Jiu.

Imagini:  facebook Florin Cîrciumaru