Home Principale Sport Fost internațional: Craiova vine tare din spate. A intrat în o nouă...

Fost internațional: Craiova vine tare din spate. A intrat în o nouă eră, era Petev

 

Florin Prunea crede că antrenorul bulgar Ivaylo Petev ar putea fi cartea câștigătoare pentru patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru. Fostul internațională spună că, la Galați, echipa din Bănie a arătat că a intrat într-o nouă eră, ”era Petev”.

 

Am văzut o a doua repriză cum nu am mai văzut de mult  (la meciul de la Galați – n.red.). M-au impresionat Crețu, Mitriță. Efortul pe care l-a făcut Crețu la meciul de la Galați, fantastic. Nu pot să nu remarc și jocul lui Nicușor Bancu, care, din punctul meu de vedere, a fost nedreptățit, ne-am mai luat de el. A făcut un joc fantastic, două pase de gol, a fost acolo. Craiova mi se pare că e echipa care a intrat într-o nouă eră în momentul de față, în era Petev. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost coleg de echipă la Litex Lovech, am jucat cu el acolo, juca bandă stângă, un băiat serios, un jucător de bandă, stângaci pur sânge, foarte serios.

Ca antrenor îl văd cum se manifestă. Îi văd pe jucătorii Craiovei cu zâmbetul pe buze, înseamnă că în vestiar este o atmosferă foarte bună. Înseamnă că este o alegere foarte bună. Repet, Craiova cred că a intrat într-o nouă eră și vine din spate foarte tare. Meciul cu CFR este un meci fierbinte, din etapa viitoare”, a spus, pentru Prosport, Prunea.