Fost jucător al Universității Craiova: Sunt convins că domnul Rotaru regretă declarația. Mi-a dat impresia unui om echilibrat

Mircea Bornescu, fost portar la FC Universitatea Craiova, cataloghează drept nereale afirmațiile patronului CSU Craiova, Mihai Rotaru, cel care a transmis că Universitatea a pierdut voit în fața Vasluiului, pe teren propriu, în sezonul 2008/2009, și astfel a ratat calificarea în cupele europene.

 

“La meciul Rapid cu CSU Craiova am stat cu dânsul de vorbă câteva minute (cu Mihai Rotaru – n.red.) şi mi-a lăsat impresia unui om echilibrat.

Cine mă cunoaşte cu adevărat, ştie că niciodată, în viaţa vieţilor mele, nu aş accepta aşa ceva. Cred că cine îl cunoaşte şi pe Adrian Mititelu ştie că nici el nu ar face aşa ceva

Nu poate să fie vorba la acel meci decât de un ghinion. Poate şi noi am prins un meci mai prost, că nu eram nici Barcelona, nici Real Madrid. Iar Vasluiul nu era o echipă oarecare. Aveau jucători valoroşi, cu experienţă.

Am primit un gol rapid, după care am alergat după egalare, dar nu am reuşit să marcăm. Nu se pune problema de aşa ceva. Cred că dacă domnul Rotaru are vreo dovadă sau cunoaşte pe cineva care are o dovadă, să o prezinte. 

Eu vorbesc în numele echipei. Fac orice pe lumea asta. Este uşor să arunci cu noroi, să spui de meciul ăla. Şi CSU Craiova a pierdut finala campionatului cu CFR Cluj. E uşor să spui că 3-4 jucători s-au dat la o parte.

Nu ne-am fi dorit să ajungem în Europa? Dacă am fi câştigat acel meci, jucam în cupele europene. La meciul ăla am pierdut foarte mulţi bani. Aveam în contract un număr de goluri primit.

Cred că în jur de 150.000 de euro am pierdut. Adrian Mititelu are contractul meu şi poate să vi-l arate. Aveam bonusuri pentru cupele europene, un cumul prin care ajungeam la suma de 150.000 de euro.

Sunt convins că şi domnul Rotaru regretă declaraţia asta pentru că mi-a dat impresia că este un om echilibrat”, a spus Bornescu la FANATIK SUPERLIGA.

 

 

Articolul precedentApare un nou post tv. O emisiune celebră va fi în grilă
Articolul următorRomânia, în primii cinci producători de cereale din UE