Fost jucător la Pandurii, acuzat că strica atmosfera în vestiar: Vorbea mereu de bani

 

Cehul Dusan Uhrin, fost antrenor al formației Dinamo București, a dezvăluit că înainte de a pleca de la clubul din Șefan cel Mare, Dan Nistor, în trecut la Pandurii Târgu Jiu, strica atmosfera în vestiar vorbind tot timpul despre bani, amintind de restanțele salariale. Tehnicianul consideră că în situația dată dinamoviștii nu mai erau concentrați în ședințele de pregătire.

 

„Despre Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus, la Digi Sport, Uhrin.

Nistor este unul dintr foștii ”panduri” înscriși la masa credală, entitatea sportivă gorjeană având datorii către el, însă nu a cerut pedepsirea clubului în instanțele sportive sau civile. Asta deși înainte de a pleca de la Târgu Jiu se plângea că este nevoit să se antreneze în condiții improprii, laolaltă cu ”rațele”.