Fost parlamentar: ”Iordache nu poate pune condiții. Este la o treime din votul PSD”. Ce surpriză ar putea fi la redistribuire

 

 

 

Pantelimon Manta, fost prefect și deputat de Gorj, crede că social-democrații nu vor accepta liste comune cu liberalii, în condițiile în care stau mult mai bine la intenția de vot. Acesta spune că, de exemplu, la Primăria Târgu Jiu, PSD are candidat un armăsar, situație în care nu au ce să negocieze și să împartă cu PNL.

Partidul Național Liberal Gorj este descoperit. Nu poate pune condiții Partidului Social Democrat la Gorj, Ion Iordache. Iordache este la sub jumătatea votului pe care social democrații îl au în Gorj, chiar la o treime. Păi, cum să vii, atunci, să spui ceva. Păi, eu călăresc un armăsar și vii tu cu o mârțoagă, vii tu să-mi impui soluția? Este ilogic! Politic, social și administrativ și cum vrei să spui”, a spus, la Radio Infinit, Manta. 

 

Manta nu exclude și o surpriză la alegerile parlamentare

 

Să știți că Șoșoacă are șansă să obțină un parlamentar, poate chiar doi în Gorj. Din votul pe coeficient electoral, Partidul Social Democrat va lua doi deputați și un senator, restul, toate cele trei mandate de deputați și senator se joacă pe resturi la nivel național. Ori aici, nu depinde de numărul de voturi pe care l-ai obținut la Gorj, să ne înțelegem”, crede acesta.

Fostul parlamentar a prezentat și un exemplu, concret: Este un algoritm național și așa l-a bătut Doru Iriza, Dumnezeul să-l ierte, pe Tudor Barbu de la PNL, chiar dacă Barbu a obținut mult mai multe voturi decât el”. 

Articolul precedentOficial! Mai mult de 30% dintre mașinile din România au peste 20 de ani vechime
Articolul următorMinistrul Apărării, anunț ce vizează tot mai vehiculatul stagiu militar obligatoriu