Fost viceprimar de oraș din Gorj, tună și fulgeră după mitingul AUR: Acele jeguri umane de jandarmi și polițiști

Ion Fugaru, fost viceprimar al orașului Târgu Cărbuești, Gorj, tună la adresa conducerii statului, a jandarmilor și polițiștilor în urma participării, duminică, la mitingul organizat de AUR, la București.

Actualmente om de afaceri, Fugaru rezonează cu partidul lui George Simion, după ce în trecut a cochetat cu mai multe formațiuni politice.

Dragi prieteni, azi am participat la un protest în București, în calitate de cetățean al acestei țări, și care-mi pasă de oameni, organizat de singurul partid de opoziție din România, care a tras un semnal de alarmă guvernanților români privind creșterea preturilor la carburanți, gaze, curent, gaze, alimente, RCA, toate acestea lovind in buzunarul românilor.
Concluzia:
România se îndreaptă spre dictatura IOHANIS – CIUCĂ – BODE, gunoaie umane ale societății românești.
Nu credeam că o să am ocazia sa văd români care protestează pașnic, să fie provocați de jandarmi și polițiști, dar fraierilor de aceasta dată nu le-a ieșit, pentru că din toți participanții nu au putut provoca niciunul să îi înjure sau sa le forțeze cordoanele de jandarmi, ca să poată provoca infernul, cu toți civili voștri infiltrați printre protestatari, deși unii a fost descoperiți, nu v-a ieșit nimic. Acele jeguri umane de jandarmi și polițiști care au blocat tot centrul Bucureștiului, pentru ca manifestanți să nu ajungă la cel mai mizerabil turist al României .
RUȘINE POLIȚIEI SI JANDARMERIEI ROMÂNE!”, a transmis, pe pagina de socializare, Fugaru.

IMAGINE: