Fostă glorie a Craiovei Maxima: Rotaru este un suporter-patron. Nervozitatea echipei e indusă de cineva

Aurel Țicleanu, fostă glorie a Craiovei Maxima, a făcut o scurtă analiză a situației de la C.S. Universitatea Craiova, după ce oltenii au pierdut pe teren propriu în fața F.C. Botoșani.

Specificând că nu critică, doar face constatări, fostul valoros mijlocaș arată spre conducere, sugerează că imixtiunea din afară cauzează o anumită stare de nervozitate.

Mihai Rotaru este încă un suporter-patron, nu patron. N-a depășit acest statut, din păcate.

Ar trebui pe olteni să-i intereseze jocul lor, nu ce fac adversarii. Sunt o echipă nervoasă, preocupată de alte lucruri, nu neapărat de fotbal, i-a interesat arbitrajul.

Și în străinătate protestează, și acolo, jucătorii, dar parcă nu sunt așa vehemenți ca la noi. Ne mai uităm și noi la ce e pe afară, la televizor.

Această atmosferă este indusă. Nu e normal să-ți pierzi cumpătul. L-am văzut pe Sorin Cîrțu acum câteva etape dând indicații din tribune, acum pe Silvian, care și-a pierdut mințile. Cum se poate așa ceva?

E important ca antrenorul să se impună. Sunt lucruri care ne duc în direcția asta?

Nu e o critică, e o constatare ce se întâmplă. Văd un patron nervos, văd jucătorii nervoși. Dar banca tehnică parcă e calmă. Înseamnă că nervozitatea asta e indusă de undeva. De ce să mai aduci un antrenor din străinătate?

Nu poți să conduci un club, dacă tu ai lipsit de la ora de sport. Nu poți să iei campionatul! Și dincolo, la FCSB, e la fel.

Au luat titlul când patronul nu era la club să bată la cap antrenorul, la Astra la fel. Din păcate, echipa este o jucărie pentru patroni.

Asta văd cu ochii mei, cu unul de fapt, că unul l-am pierdut pe teren. Dar cu unul văd foarte bine și constat, nu critic”, a spus, la Sport FM, fostul internațional.