Fotbal: Oltenii bătură în Trivale. Compagno: Sunt fericit la FCU Craiova

 

FCU Craiova s-a impus, vineri seară, în deplasare, în fața formației FC Argeș, în etapa a V-a din Superligă.

Golurile formației din Bănie au fost reușite de către Campagno (3, 75).

Fotbalistul italian, căpitan al oltenilor în acest meci, a transmis după joc că este fericit la echipa sa și nu se gândește la un transfer la FCSB, așa cum și-ar dori Gigi Becali.

A fost un meci greu! Am început foarte bine după greșeala lor și am marcat imediat, dar apoi am suferit puțin. O echipă foarte bună, care joacă foarte frumos. Am rămas în avantaj, iar în repriza a doua am jucat mai bine. De duminică, ne gândim la meciul viitor. FC U este la al doilea an în Superligă și ne apropiem de cele mai bune echipe. Anul trecut, diferența a fost foarte mare. Acum s-a redus mult. Obiectivul este să intrăm în play-off și sper să ajut echipa. Nu mă gândesc la FCSB. Sunt fericit la FC U Craiova și aștept meciul cu Petrolul. Am auzit că sunt dorit de FCSB, dar mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno.

MITITELU: ÎN ISTORIA UNIVERSITĂȚII CRAIOVA, MECIURILE DE LA PITEȘTI AU FOST MEREU DIFICILE

Meciurile de la Pitești sunt mereu foarte dificile. Așa a fost mereu în istoria Universității Craiova. Am reușit să câștigăm, batem rar aici. A venit într-un moment foarte bun. Aveam nevoie de această victorie. A picat la țanc! Nu este ușor să câștigi aici. Au venit peste noi! A fost un gol rapid, Compagno a demonstrat calitatea de jucător. I-am spus lui Dică că nu este posibil să plece. Nu se pune problema! Nici cu două, nici cu trei milioane de euro.

Probabil, domnul Becali m-a confundat cu Iftime, de la Botoșani. Eu vreau să merg în play-off și îl vând pe Compagno? Acea sumă (n.n. 500.000 de euro) poate fi doar un împrumut pe un an. Nu știu dacă avem echipă mai bună decât cea a lui Rotaru, chiar dacă venim tare din urmă”, a spus Adrian Mititelu.