Foto! Anchetă fulger în Oltenia! Și-a ucis fosta soție și a îngropat-o. Crima a fost comisă anul trecut

 

Un bărbat de 55 de ani, din Craiova a fost reținut de polițiști, sâmbătă, fiind suspectat că, anul trecut, și-a ucis în bătaie fosta soţie şi i-a îngropat trupul.

Femeia a fost dată dispărută vineri, de fiul său, care a spus anchetatorilor că mama lui ar fi trebuit să ajungă în Italia, la muncă, dar nu a mai putut-o contacta.

În continuarea activităţilor de căutare privind plecarea voluntară a numei Albişoru Silvia, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în urma investigaţiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. (…) În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârşitul lunii aprilie 2021, în locuinţa comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soţ, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Şimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat. În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Şimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere”, a transmis IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

FOTO: