Foto: Dacia a prezentat imagini cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

 

Dacia a anunțat că va prezenta oficial, pe 29 septembrie, a treia generație a gamelor Logan, Sandero, Sandero Stepway și a dat publicității primele imagini cu noile modele.

De la un singur model la o gamă completă și diversificată, Dacia transformă automobilul de 15 ani. Sandero a devenit modelul emblematic și un best-seller, iar din 2017 a fost cea mai bine vândută mașină din Europa pentru clienții individuali. În 15 ani, marca Dacia s-a impus – în sectorul auto – ca vârful de lance al unei mișcări. Un brand care generează un sentiment de apartenență. Un brand a cărui propunere capătă astăzi o nouă dimensiune cu 3 modele noi care au fost modernizate, dar concentrate în continuare pe ceea ce contează pentru clienții noștri”, s-a arătat într-un comunicat al companiei.

Despre Sandero:

Emană o personalitate puternică și dă impresia de rezistență. Cu toate acestea, linia generală este mai fluidă, datorită unui parbriz mai înclinat, a unui plafon coborât și a unei antene radio plasate la capătul acoperișului. În ciuda gărzii la sol neschimbate, noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate.

Despre Sandero Stepway:

Este crossover-ul versatil din gama Dacia. Cu garda la sol ridicată și un design agresiv, evocă aventura. Imaginea și ADN-ul noului Sandero Stepway sunt consolidate printr-o diferențiere crescută față de noul Sandero. Cu o capotă specifică – cu nervuri și mai bombată – sigla Stepway cromată sub grilă și aripile curbate deasupra farurilor de ceață, noul model este mult mai ușor de recunoscut.