Gabroveanu ”Tunetul Gorjului”, încă o victorie în drumul spre Las Vegas

Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu a mai bifat o victorie în drumul său spre un eveniment sportiv foarte important din Statele Unite ale Americii, la Las Vegas. Boxerul nostru l-a învins sâmbătă seara pe sârbul Milos Mandic, în cadrul unei gale organizate într-un hotel din orașul austriac Weiz.

”A fost un meci de șase reprize. Am câștigat prin K.O. tehnic în repriza a doua, după o lovitură plasată în zona ficatului. Sârbul mai fusese numărat odată”, ne-a spus Alexandru.

Campionul român se pregătește pentru următoarele confruntări, fiind obligat să câștige partidele din 23 martie și 27 aprilie pentru a ajunge în SUA.

”Acum ne pregătim pentru o gală mare în Germania, la Ludwigsburg. O gală de 5.000 de spectatori, în care îl voi întâlni pe Luca Stajici. Trebuie să îi înving pe toți. E mult de muncă. Fără muncă nu se poate nimic, trebuie să scriem istorie până la capăt. Și îmi doresc prea tare. O să reușim. La început nu avea nimeni încredere în mine. Mai ales că veneam din alt sport. Acum am câștigat încrederea și nu vreau să dezamăgesc oamenii care cred în mine și mă iubesc. Am planuri și vreau să le duc până la capăt”, a precizat sportivul.