Gâlcă: Sunt condiționat de câștigarea campionatului viitor

Costel Gâlcă, proaspăt ”uns” antrenor principal la CSU Craiova, a dezvăluit că înțelegerea sa cu Mihai Rotaru are ca principal obiectiv câștigarea titlului în sezonul 2024/2025. Până atunci, tehnicianul țintește locul doi și calificarea în cupele europene.

 

”Am avut oferte din fotbalul românesc. Am spus că nu vin în orice condiții. Am fost clar și în alte interviuri. Nu vin în situații <<puțin neclare>> sau dacă eram prins în situații la alte echipe și nu fac așa ceva. Indiferent în ce campionat sunt. Până la urmă nu s-a ajuns la un acord.

Sunt foarte bucuros că am semnat. Ce pot să promit, din partea mea și a staff-ului, pe termen scurt e că trebuie să avem rezultate, trebuie să terminăm pe locul doi. Multă muncă. Echipa să aibă o atitudine bună în teren pentru a atrage suporterii în număr cât mai mare.

Avem nevoie de ei și numai cu ei împreună putem face performanță. Cred că prioritatea noastră am spus-o înainte, a scoate maximul din fiecare meci, cele trei puncte. Numai așa putem speră la locul doi.

Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiții foarte bune. Le-am și văzut astăzi pe viu, mă bucur că am semnat și că domnul Rotaru a avut răbdare cu mine. Ne înțelesesem duminică, dar mai aveam de finalizat niște puncte din contractul nostru. Contractele sunt beton. vreau să-mi asigur munca, nimic mai mult.

Sunt condiționat de câștigarea campionatului anului viitor. Am spus-o înainte că îmi doresc și de aceea am venit, că să prindem cupele europene și să prindem locul doi, în primul rând”, a spus antrenorul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentGâlcă a semnat cu echipa lui Mihai Rotaru
Articolul următorTârgu Jiu: Dacă vremea permite, Fanfara ”Armonia” concertează, joi seara, în cartierul Griviței