Gardurile casei lui Sorin Cîrțu, vandalizate

Gardurile casei lui Sorin Cîrțu, președinte la C.S. Universitatea Craiova, sunt pline de mesaje jignitoare, după ce indivizi încă neidentificați au săvârșit, vineri, acte de vandalism.

Vândut”, ”sclav” sau ”clonat”, au scris necunoscuții, care, se pare, ar fi susținători ai celeilalte echipe din Bănie, FC U Craiova.

Sunt la Poliție acum, depun plângere. Se văd pe camere indivizii, cred că sunt vreo 10. Au fost mascați, dar se vede cine a fost, plus că se cam știe cine se ocupă cu asta. Ca polițiști trebuie să-i știe, să-i aibă în fișe, în plus se cam disting unii dintre ei. Degeaba au avut măștile pe față, că se vede cine a fost. Ce, dacă îmi pun eu ceva pe față nu se vede că sunt Sorin Cârțu? (…) Sunt convins că de data asta o să-i prindă poliția! Data trecută am acceptat, în sfârșit, am trecut cu vederea, dar acum nu-i mai las, trebuie să plătească pe aceste acte de vandalism. La fel s-a întâmplat acum vreo 4-5 ani, când mi-au scris și pe mașină, dar acum nu-i mai las. Ce fac, las să devină o obișnuință? O să aibă de tras după ce au făcut’‘, a declarat, pentru Gazeta de Sud, Sorin Cîrțu.

Foto: MEDIAFAX