Ghinion! Polițistă mahmură verificată cu etilotestul la intrare în serviciu. Ce alcoolemie a avut

O poliţistă în vârstă de 25 de ani, ofițer în cadrul Biroului Protecția Animalelor, de la IPJ Arad, a fost depistată mahmură, duminică dimineața, la intrare în serviciu. După o petrecere la care ar fi participat sâmbătă noaptea, respectiva a fost supusă unui control inopinat cu etilotestul.

 

În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în cadrul unui control efectuat de polițiștii Compartimentului Control Intern, la debutul unei acțiuni desfășurate pe raza de competență a orașului Sântana, a fost efectuată o testare cu aparatul alcooltest a polițiștilor care urmau să intre în serviciu.

În urma testării, în cazul unei polițiste de 25 de ani, alcooltestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză nu a condus autoturismul spre sediul I.P.J. Arad, deplasându-se cu un autoturism condus de o altă persoană”, a transmis IPJ Arad.

Articolul precedentNumiri. Directori cu mandat pentru patru ani la Poșta Română
Articolul următorPrunea, despre vehiculata fuziune a echipelor din Craiova: Domnul Rotaru tinde spre retragere, e pe picior de plecare. Cred că se va ajunge la o singură echipă