Gică Craioveanu declară că nu mai continuă alături de echipa lui Mihai Rotaru

Gheorghe Craioveanu, fostă glorie a Universității Craiova, a anunțat că are de gând să plece de la CSU Craiova. Numit director de imagine, acesta a declarat că nu își vede rostul în club, condiție în care nu mai poate continua.

Eu mă retrag, pentru că nu sunt pus în valoare cum trebuie. Am avut un singur an contract cu Craiova, iar acum doi ani am fost dat afară de la Getafe pentru că veneam prea des la Craiova. Nu vreau să rămân dacă nu știu ce fac. Ocup postul așa, de imagine. (…) M-a dezamăgit faptul că Piți a fost dat afară. A avut nevoie de jucători și nu i s-a adus ce a cerut. Eu cred că Piți a renunțat când a văzut că nu mai are șanse. (…) Uite-te la Dan Petrescu! Se investește în jucători. Uită-te la FCSB! Toată lumea îl critică pe Gigi, dar el ține jucătorii pe salarii mari, de 200-300 de mii pe an. Ca să faci performanță trebuie să investești”, a spus, la Digi Sport, Craioveanu, care a precizat că este posibil ca o discuție cu patronul Rotaru sau reacția fanilor să îl țină, în continuare, aproape de CSU.

Sorin Cîrțu, președintele clubului, s-a declarat dezamăgit de fostul atacant al Universității, reproșându-i că nu a vorbit cu patronul, ci a făcut-o la televizor:

‘A insinuat că Pițurcă a fost dat afară, când Pițurcă a rupt contractul’‘.