Gîlcă, înainte de meciul cu Sepsi: Nu o să fie ușor. Este o echipă agresivă

CSU Craiova întâlnește Sepsi duminică, de la ora 19:00, într-un meci din etapa a V-a a play-off-ului Superligii la fotbal. O victorie ar readuce echipa lui Mihai Rotaru pe poziția a doua a clasamentului, obiectiv țintit și de Costel Gîlcă, noul antrenor al juveților.

 

Gîlcă: Problema este că avem accidentați

 

Cu siguranță că n-o să fie un meci ușor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Și atunci e o echipă care face pressing avansat de fiecare dată. Să vedem cum putem să contracarăm aceste situații.

Eu îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul doi. Să ne batem pentru locul doi. Acesta e lucrul cel mai important pentru club și pentru mine.

Suntem în postura de a fi acolo (în lupta pentru cupele europene – n.red.), de a termina pe locul doi, dar am spus, trebuie să scoatem maximum din fiecare meci. Problema acum este că avem accidentați, și în cazul lui Mitriță, are o accidentare.

Nu știu. Să vedem dacă îl avem la meciurile următoare. Trebuie să găsim soluții, pentru că Mitriță pentru noi este important” a spus tehnicianul.

Articolul precedentMinistrul rus de Externe: Rusia nu acceptă un armistițiu cu Ucraina în timpul unor eventuale negocieri
Articolul următorTârgu Jiu: Cu cât se vinde carnea de miel în Piața Centrală