Gorj: A început goana după bani! Articole pirotehnice comercializate ilegal

O femeie din municipiul Târgu Jiu este cercetată penal după ce, în mod ilegal, ar fi comercializat articole pirotehnice.

La data de 30 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru verificarea legalităţii desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice.

Cu această ocazie, a fost identificată o femeie de 59 de ani, din municipiul Târgu Jiu, administrator al unei societăți comerciale, care comercializa articole pirotehnice la punctul de lucru situat în municipiul Târgu Jiu, fără a poseda autorizație pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice.

Polițiștii au identificat 1.600 articole pirotehnice de divertisment, deținute fără drept, expuse pentru comercializare, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Gorj.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Foto arhivă