Gorj: A murit imediat. Medicii legiști urmează să efectueze necropsia

Un bărbat de 44 de ani, din Mateești, Vâlcea, a murit, miercuri, după ce s-a răsturnat cu autobetoniera pe care o conducea pe raza orașului Novaci, Gorj.

La data de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, au fost sesizați, prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe D.N. 67C Novaci, strada Rânca, s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști din cadrul subunității și Serviciului Rutier, care, din primele cercetări efectuate, au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani din comuna Mateești, județul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 67C Novaci, din direcția Zona Montană Turistică Rânca-Novaci, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă la dreapta s-a  răsturnat în afara părții carosabile în stânga sensului de mers.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 44 de ani, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului”, a transmis IPJ Gorj.