Gorj: Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea unor infracțiuni grave

Inspectoratul de Poliție Gorj va desfășura, în perioada 20-24 mai, la nivel național, Poliția Română, prin structurile de prevenire, „Săptămâna Prevenirii Criminalității”, care are ca scop întărirea gradului de siguranță în cadrul comunității, acțiune ce vizează în special infracțiunile împotriva minorilor.

 

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor desfășura activități informativ-preventive, în cadrul cărora vor fi abordate diverse teme, precum prevenirea victimizării minorilor, a criminalității informatice, a violenței domestice și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Așadar, ziua de luni este dedicată prevenirii victimizării minorilor, iar marți a siguranței online. Miercuri, polițiștii vor desfășura activități de prevenire a infracțiunilor de violență domestică, urmând ca joi să fie organizate activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. Ultima zi din săptămână va fi dedicată activităților de prevenire a disparițiilor de minori.

Activitățile de acest gen vor fi derulate în tot județul, atât la nivelul polițiilor municipale și orășenești, cât și la nivelul secțiilor și posturilor de poliție rurală”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentCSU Craiova – ”U” Cluj, barajul pentru Conference League. Sabău: Trebuie să credem în noi
Articolul următorMinistrul Energiei: Strategia Energetică va fi pusă în dezbatere publică