Gorj: Anunță că a fost exclus din USR și îl acuză pe Miruță de practici nedemocratice

Liderul USR Bălești, și consilier local ales în localitate, Florin Papuc, a anunțat că a fost exclus din partid și lansează, public, o serie de acuzații la adresa președintelui organizației județene, Radu Miruță.

 

Dragi locuitori ai comunei Bălești,
Fac un anunț public și vă aduc la cunoștință că deputatul USR Miruță împreună cu membrii Biroului Județean USR Gorj m-au exclus din partid.
Sa fie oare o apropiere între USR si PSD la Gorj, deoarece deputatul de Gorj USR Miruță este verișor primar cu deputatul PSD de Gorj domnul Manta?
Să fie oare din cauză că nu am votat în ședințele Consiliului Local Bălești unele proiecte?
Să fie oare din cauză că i-am spus deputatului Miruță că eu votez ce vreau atunci când mi-a sugerat să nu mai dau în primarul PSD Ungureanu și să ii votez proiectele?
Le spun colegilor mei următoarele:
Useriștii cu caracter trebuie să conștientizeze că sunt mult prea valoroși pentru a putea fi cumpărați.
Unii au fost atât de naivi si ieftini încât s-au vândut pentru o funcție în Biroului Județean al USR Gorj, alții au fost numiți pe posturi fără concurs de deputatul Miruță, crezând că trădarea este mai dulce decât demnitatea umană.
Demnitatea si onoarea nu sunt de vânzare!
<<Să învățăm în viață să fim demni, fără a fi mândri, și să fim amabili fără a fi slugi!>>”, a transmis, pe propria pagină de socializare, Papuc.