Gorj: Arestați 30 de zile! Doi frați au stâlcit în bătaie un bărbat

Doi frați din satul Ohaba Jiu au fost arestați pentru 30 de zile după ce au bătut un bărbat.

La data de 3 iulie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au  fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bolboși, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza satului Ohaba Jiu a avut un conflict cu două persoane în urma căruia a fost lovit de aceștia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce apelantul se deplasa pe raza satului Ohaba Jiu s-a întâlnit cu un localnic, în vârstă de 41 de ani, și cu fratele acestuia, în etate de 35 de ani, iar în urma unei discuții în contradictoriu și pe fondul consumului excesiv de alcool, cei doi ar fi exercitat acte de violență împotriva apelantului.

În urma leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuarea cercetărilor s-a dispus reținerea agresorilor, pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Gorj.

 

Duminică, polițiștii i-au prezentat pe cei doi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile, față de aceștia.