Gorj: Bărbat de 46 de ani, încătușat după ce și-a urmărit fosta iubită, o tânără de 18 ani

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Telești, Gorj, a ajuns în arestul Poliției Gorj după ce și-a urmărit și amenințat fosta iubită, o tânără în vârstă de 18 ani, din Târgu Jiu.

La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu  au fost sesizați, prin apelul 112, de o tânără de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, cu  privire la faptul că este urmărită cu mașina, de către o persoană cunoscută.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânăra, în timp ce se afla pe strada Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu, împreună cu un bărbat de 33 de ani, din comuna Telești, aceștia ar fi fost amenințați cu acte de violență de natură a le crea o stare de temere de către fostul prieten al apelantei, un bărbat de 46 de ani, din comuna Scoarța”, a transmis IPJ Gorj.

 

În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiști, bărbatul de 46 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.