Home Fără categorie Gorj: Băut la volan și cu numere false la mașină

Gorj: Băut la volan și cu numere false la mașină

 

Patru gorjeni au fost surprinși la volan, în acest weekend, anunță IPJ Gorj. În unul dintre cazuri, autoturismul condus avea numere false.

Informare IPJ Gorj:

– În seara zilei de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat, în trafic, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-673-Bolboși, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În urma verificării autoturismului în bazele de date, aceasta figura ca fiind înmatriculat în circulație cu alt număr, față de plăcuțele de înmatriculare pe care le avea montate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu numere false și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

– În noaptea de 9 spre 10 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au identificat, în trafic, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Bărbătești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din Târgu Cărbunești, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

– În seara zilei de 10 februarie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au identificat, în trafic, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Runcu, în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

– În seara zilei de 10 februarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au identificat, în trafic, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

***