Gorj: Beți la volan. Șofatul sub influența băuturilor alcoolice nu ține cont de vârstă

Poliţiştii gorjeni depistează aproape zilnic conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. În speță nu se poate vorbi despre o anumită categorie de vârstă, tineri și persoane ajunse la o vârstă repectabilă nu ezită să se urce la volan după ce au consumat alcool.

  •  în ziua de 4 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat.
  • în aceeași zi, lucrătorii aceleiași structuri au depistat un alt bărbat de 35 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea pe raza municipiului având o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit că persoana în cauză nu deținea nici permis de conducere.
  • în 4 iunie, Secția 8 Poliție Rurală Stoina a fost sesizată prin apel la numărul unic 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Stejari a avut loc un eveniment rutier. În urma testării cu etilotestul a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost dispuse măsurile legale.

Articolul precedentComandant pentru rutieră. Interviul va stabili şeful Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei Târgu Jiu
Articolul următorPolițiștii au pus capăt ”excursiei” minorei din Rovinari dată dispărută