Gorj: Copile date dispărute. Poliția cere sprijin pentru găsirea lor

Două minore din municipiul Motru sunt căutate de polițiști după ce au dispărut de la domiciliu.

La data de 1 iunie a.c., politiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizati cu privire la faptul că minorele Cercel Luisa Mari, de 17 ani, și Țucă Denisa Cosmina, de 14 ani, din municipiul Motru, ar fi plecat împreună de la locuințe în cursul nopții de 31.05.2021/01.06.2021 și nu au mai revenit până în prezent.
Minora Cercel Luisa Mari, la momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră cu dungă albă, tricou de culoare argintie și încălțăminte sport de culoare alb cu roz.
Semnalmente:

Înălțime – 1,55 metri; corpolentă; greutate cca. 60kg; ten măsliniu; ochii căprui; păr șaten închis, lung până la umeri; față rotundă.

Minora Țucă Denisa Cosmina, la momentul plecării era îmbrăcată în geacă de culoare albastru cu inscripție ,,Nike’’, pantaloni din material textil de culoare neagră.

Semnalmente:

Înălțime -1,60 metri; atletică; greutate cca. 55 kg; ten alb; ochii verzi; păr șaten, puțin ondulat, lung până la umeri; față ovală”, a transmis IPJ Gorj

Persoanele care pot oferi informații care sa conducă la identificarea celor două minore sunt rugate să apeleze numărul unic de urgentă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

IPJ Gorj a anunțat că minorele au fost găsite pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.