Gorj: Dezbinare la ”Dreapta Unită”. Forța Dreptei anunță contestarea candidaturilor USR și PMP sub sigla ADU

Continuă disensiunile în cadrul Alianței Dreapta Unită (ADU) la Gorj. Liderul județean al Forței Dreptei, Gheorghe Grivei, anunță că va contesta eventualele candidaturi sub sigla ADU, exceptând alegerile europarlamentare.

Afirmația vine pe fondul neînțelegerilor cu conducerea USR și PMP Gorj, care ar fi ignorat opinia formațiunii FD la stabilirea candidaților.

La noi e o confuzie mai mare creată de cele două formațiuni politice, în special de cei de la USR. Merg peste tot cu <<Dreapta Unită>>. Văd că unii își pun afișe pe mijloacele de socializare, dar eu zic că greșesc, că își fac rău singuri. Adică ei caută să inducă în eroare alegătorii cu Alianța Dreapta Unită pe localitățile respective. Alianța Dreapta Unită la Gorj există numai pentru alegerile pentru Parlamentul European. Partidul Forța Dreptei merge cu liste proprii, candidați proprii. Dacă vor apărea confuzii, candidaturile respective vor fi contestate de către noi și oamenii vor avea probleme cu candidatura”, a spus Grivei la Radio Infinit.

Articolul precedentMeteo Gorj: Temperaturile scad sever de miercuri. În ce zile sunt așteptate ploi
Articolul următorTârgu Jiu: Șantaj! Au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu o femeie în ipostaze indecente