Gorj: Doi pungași din Ilfov, cercetați pentru înșelăciune. Aceștia ar fi păcălit o tânără din Târgu Jiu

Un bărbat din județul Ilfov a fost reținut de polițiștii gorjeni după o sesizare în care se semnala o înșelăciune. În fapt, suspectul și alt individ ar fi reușit să păcălească o tânără din Târgu Jiu, supraveghetor la o sală de jocuri.

La data de 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o tânără de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, supraveghetor la o sală de jocuri din municipiu, cu privire la  faptul că, două persoane necunoscute au intrat în interiorul sălii de jocuri și sub pretextul că doresc să schimbe trei bancnote de 500 lei în bancnote mai mici au profitat de neatenția sa și au sustras o parte din bani, înșelând-o cu suma de 850 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiști au identificat doi bărbați, de 41 și 29 de ani, din orașul Pantelimon și comuna Ograda, județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea faptei, iar față de bărbatul de 41 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale.

Foto arhivă