Gorj: Două minore, reținute de polițiști! Împreună cu alte două adolescente, au bătut o copilă de numai 12 ani

Două adolescente au fost reținute de polițiști după ce, împreună cu alte două, au bătut o fată de numai 12 ani. Agresiunile au avut loc pe raza municipiului Târgu Jiu, în zona Complexului Comercial Gârdu.

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la data de 10 mai a.c., în timp ce o minoră de 12 ani, din comuna Jupânești se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (în zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresată si amenințată cu acte de violență de patru minore cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani, din comunele Săulești și Jupânești, respectiv orașul Țicleni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.
Polițiștii au lua măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj doua minore de 17 ani, din comuna Săulești și orașul Țicleni, iar celelalte două minore urmează sa fie examinate in vederea stabilirii discernământului”, a transmis IPJ Gorj.

 

Captura video: