Gorj: Dragoste rurală: Cercetat penal după ce l-a lovit gelozia pe tarla

Un bărbat de 46 de ani este cercetat penal după ce și-ar fi agresat concubina, în timp ce se aflau la muncile câmpului, în urma unei crize de gelozie.

La data de 5 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 35 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu concubinul său, în vârstă 46 de ani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în dimineața zilei de ieri, în timp ce apelanta, împreună cu concubinul și mai multe persoane, se aflau la muncă, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, pe fondul geloziei.

Apelanta nu prezenta urme vizibile de violență și a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i-a fost dispus ca, pe o perioadă de 5 zile, să respecte măsurile impuse de polițiști și să nu se apropie de concubina sa’‘, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică.

 

Articolul precedentSânge la barajul pentru Liga 2: Un portar și-a tăiat venele după meci
Articolul următorȘi-a tras un glonț în cap. Un jandarm s-a sinucis la Barajul Vidraru