Gorj: Frământări în organizația județeană a PNL. Simte tabăra Vîlceanu că ar putea pierde controlul? Cine de cine se teme?

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, şi-a criticat public colegii de partid care nu s-au limitat la funcţia de consilieri judeţeni.

Prefectul Marcel Iacobescu, inspectorul şef de la ISJ Gorj, Dana Constantinescu, și Denisa Șuţă, director al Muzeului ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, au fost luaţi la ţintă de Grivei pentru “lăcomia” de a ocupa funcţii şi în cadrul serviciilor publice deconcentrate.

În opinia liderului liberal, care a declarat că s-a opus acestor numiri, activitatea profesională a celor trei nu este până acum satisfăcătoare.

S-a discutat că cei care vor să fie consilieri judeţeni, să nu mai aibă pretenţii la alte funcţii în deconcentrate, să se limiteze la o anumită funcţie. Văd că au fost colegi care nu s-au mulţumit şi tot dau din picioare ca să ocupe funcţii şi în deconcentrate. Din păcate, nu au avut rezultatele pe care doream noi să le aibă. Am cerut o analiză în interiorul partidului, să spună fiecare care este activitatea lui în instituţiile în care au obţinut funcţii cu acordul partidului. În ceea ce mă priveşte, nu mi-am dat acordul pentru niciun liberal să ocupe funcţii în instituţiile deconcentrare din Gorj şi din România. Nici pentru Iacobescu, nici pentru Şuţă, nici pentru Constantinescu, şi aşa mai departe”, a spus Grivei la Radio Infinit.

Grivei a vorbit şi despre posibila numire a lui Iulian Popescu ca şef al PNL Gorj.

În opinia celui dintâi, secretarul de stat are o experienţă limitată, care nu-i permite să aspire la acest statut.

Nu cred că ar avea susţinerea necesară în judeţ ca să preia această funcţie. Este prea nou şi ar trebui să se implice mai mult în activitatea partidului. Deocamdată, nu a demonstrat nimic. În campania sa pentru preşedinţia CJ Gorj a prezentat soluţii care nu au prins la gorjenii noştri. Atunci, cel mai bine în sondaje stătea Dan Vîlceanu, dar nu şi-a dorit, şi-a dorit să candideze tot pentru parlamentare”, a precizat Grivei.

 

Foto: Radio Infinit