Gorj: Încătușat! A năpustit în locuința mamei sale și a distrus mai multe bunuri

Un tânăr de 31 de ani, din Horăști, Gorj, este cercetat penal pentru distrugere și încălcarea ordinului de protecție după ce a intrat în locuința mamei sale și a distrus mai multe bunuri.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din comuna Horăști, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și distrugere. În fapt, la data de 22 ianuarie a.c, bărbatul ar fi pătruns în locuința mamei sale și ar fi distrus mai multe bunuri.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că față de bărbat a fost emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, prin care s-a dispus să păstreze o distață de 100 de metri față de mama sa și față de locuința acesteia”, a precizat IPJ Gorj.

 

 Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.