Gorj: Indivizii care au dat buzna, în case, peste prostituate, REȚINUȚI! Unul are 16 ani

Polițiștii gorjeni au reușit identificarea și reținerea indivizilor suspectați că în noaptea de 23/24 iunie ar fi intrat, la două adrese de pe raza municipiului Târgu Jiu, peste mai multe fete, despre care aflaseră că sunt din alte zone ale țării și practică prostituția. Cu gândul la o pradă bogată, patru tineri, unul de 16 ani, adolescent, și-au făcut ”programare” la fete, în acest mod aflând adresa exactă, și la ora întâlnirii, cu măști sanitare pe față, au dat buzna peste ele. O tânără s-a speriat și a sărit pe fereastra apartamentului, de la etajul 1, accidentându-se.

În urma tâlhăriilor, cei patru au reușit să obțină 1.800 de lei.

În continuarea cercetărilor privind cele două infracțiuni de tâlhărie calificată, săvârșite un noaptea de 23/24 iunie a.c., polițiști de investiții criminale, din cadrul Politiei Municipiului Tg Jiu, au identificat și reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Gorj, patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani, unul din orașul Târgu Cărbunești și ceilalți din Târgu Jiu.
Cei patru urmează sa fie prezentați mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Gorj.